Üzletszabályzat

Az alábbi általános üzleti feltételek ("feltételek") a www.mayabee.hu vagy www.mayabee.ro webshopban történő összes vásárlási műveletre érvényesek.

Kérjük saját érdekében olvassa el figyelmesen a feltételeket. Az általános üzleti feltételekben végzett módosításokat közzétesszük weboldalunkon.

Törvényes jogait a jelen általános üzleti feltételek nem érintik.

1. Vásárlás a www.mayabee.hu vagy www.mayabee.ro weboldalakon

A fenti weboldalakon megjelenített összes termék rendelkezésre áll a megrendelésre és egy előre meghatározott helyre történő leszállításra.

2. Fizetés

3 féle képpen tudod rendelésed kifizetni :

1. készpénzzel DPD-nek ( utánvét ) díjakat a szállítás menüpont alatt találod. Ha a személyes átvételt választod, bemutatótermünkben ( 1039 BP, Templom utca 44/ C) készpénzel is tudsz fizetni ebben az        esetben 0 ft -ba kerül úgy a szállítás mint a fizetés.

    Az utánvétes csomagok esetében a fizetés a Mayabee Designs KFT által választott futárnak esedékes a csomag átvételekor

2. banki átutalással

    A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheted. Az átutaláshoz szükséges adatok:

    > kedvezményezett neve: Mayabee designs KFT
    > kedvezményezett bankja: Erste Bank Hungary
    > kedvezményezett számlaszáma: 11600006-00000000-66943020

 

3. bankkártyás fizetés

A Mayabee designs Kft az alábbi bankkártyákkal történő fizetést teszi lehetővé a weboldalon:

Mastercard
Visa

Amex

A Simple-el történő online fizetés kizárólag weboldalunkon lehetséges. Az árakat a szállítás menüpont alatt ( DPD szállítás/ Simple fizetés).

.

3. Megrendelés jóváhagyása

Az online rendelések esetében egy megrendelési visszaigazolást kap kézhez maximum 2 órán belül. A Mayabee több szállítási módot és díjat állít rendelkezésre. Ezeket az opciókat a szállítási feltételekre vonatkozó oldalunkon találhatja.

4. Leírások

A Mayabee designs KFT a színeket, leírásokat és általános termékjellemzőket a lehető legpontosabban próbálja ábrázolni. A termékábrázolás enyhén eltérhet a valóságtól a fényképkészítési és képfeldolgozási folyamatok alatti színmegjelenítési lehetőségek korlátozottsága miatt.

Noha vállalatunk megpróbálja készleten tartani a reklámozott termékszíneket és termékjellemzőket a katalógusunk érvényességi ideje alatt, fenntartjuk azok módosításának és egyes termékek forgalmazásának felfüggesztésének jogát. A forgalmazás felfüggesztése előtt leadott rendeléseket vállalatunk teljesíti.

5. Árak

A termékre a vásárláskor érvényes ár vonatkozik. Az árak tartalmazzák
ÁFÁ-t az adott ország érvényben lévő értékben.


6. Visszatérítési, kicserélési és visszaváltási feltételek

A Mayabee designs KFT elsődleges célja a kitűnő minőség és ügyfélelégedettség biztosítása. Ha bármilyen okból úgy érzi, hogy a megrendelt termék nem felel meg elvárásainak, azt a vásárlástól számított 30 napon belül kicserélheti, vagy a termék árát visszaigényelheti.

Feltételek

  • Érvényes a mayabee.hu vagy mayabee.ro weboldalakon végzett online vásárlásokra. A terméket használatlanul, eladható állapotban küldje vissza, eredeti, sértetlen csomagolásában; a terméknek rendelkeznie kell az összes eredeti címkével.
  • Az eredeti termék az Ön által kiválasztott új termékre kerül kicserélésre, az eredeti vételi ár értékében, e-mailes megrendelési visszaigazolás alapján. A bármilyen nemű áremelkedést a visszacserélés idején kell kifizetni, az árcsökkenést az eladó visszatéríti az eredeti fizetési formában;
  • A visszatérítés az eredeti fizetési formában történik, e-mailes megrendelési visszaigazolás alapján.
  • A visszatérítések a vásárláshoz használt pénznemben kerülnek kifizetésre.

Kivételek

  • Személyre szabott vagy külön kérésre megrendelt termékek;
  • Egyértelmű használati jeleket felmutató, vagy szennyezetten, illetve foltosan visszaküldött termékek;
  • Egyértelmű használati jeleket felmutató, visszaküldés előtt kimosott termék.


7. Áruvisszaküldés

Saját kényelme érdekében bármilyen teljes árú terméket az alábbi módokon küldhet vissza:

Kérjük töltse ki a termékkel kapott visszaküldési űrlapot, vagy küldje vissza a megrendelési visszaigazoló e-mailt a visszaküldött termékre vonatkozó információkkal az alábbi címre:

Mayabee Kft
Templom Utca 46A
1038 Budapest

  • A visszaküldéssel járó postaköltségeket nem áll módunkban megtéríteni. A termék visszaküldéséért nem vállalunk felelősséget, az a vevőt terheli.
  • Ha a terméket postai úton küldi vissza, ajánlott olyan küldési formát választani, mely tartalmaz a termék teljes értékére vonatkozó biztosítást a csomag sérülése vagy elvesztődése esetében. Vállalatunk fenntartja a visszatérítés vagy csere elutasításának jogát, amennyiben a postai csomag megsérült vagy elveszett.

Kérlek várjál...